Information Portfolio Arkiv Beställ Kontakt

Tjänster

Att som arrangör boka mig till en tävling är kostnadsfritt. Det går till så att jag fotograferar samtliga ekipage och säljer bilderna både på plats under tävlingsdagen samt i efterhand via hemsidan. Som tack för att jag fått komma brukar jag sponsra vinnaren i någon klass. Att ha en bokad tävlingsfotograf är något som både tävlande, anhöriga, publik och även arrangörerna själva brukar uppskatta. Här kan föräldern hitta den perfekte födelsedagspresenten till sitt barn, hästägaren kan hitta sin nya favoritbild på sin ögonsten och om man är i säljartankar så finns det också möjlighet att köpa en fin bild på hästen att använda som annonsbild eller som minne till den tid man haft tillsammans. Som arrangör är det ofta av intresse att dokumentera allt runt omkring själva tävlingsmomentet, och vid förfrågan hjälper jag gärna till med även den biten.

Det går också att boka mig privat. Det är ett bra alternativ när du vill ha professionella bilder tagna utanför tävlingsbanan och det ger möjlighet att sätta en personlig prägel på bilderna. Efteråt läggs bilderna ut i bildarkivet så att du i lugn och ro kan välja ut vilka du vill köpa. Naturligtvis finns inget köptvång.
Låter det intressant? Ta kontakt med mig via mail eller telefon så diskuterar vi det vidare.

Bakom Kameran

Jag heter Ellinor Strömbäck. Jag blir 18 i år och bor utanför Göteborg. Sedan barnsben har hästar varit en stor del av mitt liv och jag har i flera år haft egna hästar samt varit aktiv på tävlingsbanan. Av den anledningen föll det sig naturligt att hästarna blev huvudmotivet när min fotokarriär gick av stapeln, alla timmar jag tillbringat i stallet och omkring dessa djur gör nog att jag har lättare för att fånga deras skönhet på bild.

Sommaren 2008 tillbringades längs vägkanten med att sälja jordgubbar. Det var ett enformigt jobb och varje dag kändes oändligt lång. Inkomsten jag fick ihop gick oavkortat till en kamera. Det var min första systemkamera och valet föll på en Nikon D80, samma kamera som jag använder än idag. Mitt första fotouppdrag gjorde jag i september 2008 och sedan dess har det blivit en rad fler. Jag har synts till ute på ett flertal tävlingsplatser runtomkring Västra Götaland, främst på hopptävlingar men även en del dressyrtävlingar och någon enstaka utställning.